Nieuws

Follow us:

deze site is in ontwikkeling

Nieuws

Verhuizing is een feit

Na 9 maanden werd de winkel aan de Voorheuvel te klein voor alle boeken en artikelen die we hebben gekocht en gekregen.

Daarom zijn we verhuisd naar een groter pand aan de Slotlaan 265 in Zeist.

Het nieuwe pand heeft een mooie eerste etage waar we workshops en lezingen gaan organiseren. 

Nieuws

100 jaar Waldorf scholen in de wereld

Seizoener sluit 100 jaar Waldorf af met een grote nieuwe uitgave, waarin het vrijeschoolhart klopt. HET GOUD VAN WALDORF – maatje salontafel- boek – biedt nieuwkomers en veteranen een prachtige, verrijkende inkijk in de vrijeschool.


Een eeuw Waldorf, dat willen we vieren. Tegelijk willen we de traditie van vernieuwing doorgeven. HET GOUD VAN WALDORF werpt een fris licht op de kroonjuwelen van de vrijeschool en helpt de nieuwe ouder op weg. Seizoener wil zo het openbare geheim van de vrije opvoedkunst delen. Met nieuwe ouders, veteranen en de nieuwsgierige buitenwacht.

Wil je dit prachtige boek thuis ontvangen? Teken nu voordelig in!
Mimages - euritmie Festival 27 tot 29 september

Van 27 tot 29 september het Quo Vadis Euritmie Impresariaat Nederland organiseert het eerste MIMAGES - Euritmie Festival in Den Haag. Het Festival is een noviteit in de euritmiescene en biedt het publiek een breed spectrum aan stijlen en thema's.


Zestig performers uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, USA, Brazilië en Argentinië komen in de dertig euritmievoorstellingen met het Nederlandse publiek bijeen. De toeschouwer krijgt de mogelijkheid een grote diversiteit aan producties met euritmie te leren kennen en euritmische kwaliteit gedifferentieerd waar te nemen. Euritmie en ontmoetingscultuur voor voor jong en oud!

Wilt u dit festival meemaken? Bestel uw kaartje via onze site www.euritmie.nl. Mocht u een vraag willen stellen dan kan dat via contact@euritmie.nl of telefonisch via 070 2212159.


Nieuw verschenen: 

Werken aan vitaliteit
Biodynamische preparaten maken, begrijpen en toepassen

Een uitgave over het werken met preparaten in de biologisch-dynamische landbouw (of in de eigen tuin). Het boek bevat bijdrage! n van verschillende auteurs die ingaan op de vraag naar de wer! king van de preparaten en vertellen over hun ervaringen daarmee. Daarnaast wordt beschreven hoe je de verschillende preparaten kunt maken en toepassen.

Samengesteld door Luc Ambagts, met bijdragen van o.a. Oebele van der Lei, Ilse Beurskens-van den Bosch, Albert de Vries en Kalle Heesen.
(Soepele hardcover, 124p)        € 18,50

Nieuw verschenen:

Faust 

Faust door de ogen, het hart en de handen van Frederieke Nelissen, die dit dramatische verhaal in 85 schitterende, kleurrijke en diep doorvoelde schilderijen

neerzette - Paul van Panhuys koos de

uiterst passende tekstfragmenten én zorgde voor de verbindende verhaallijn - 

Wil Uitgeest interviewde twaalf mensen

over Faustmomenten in hun eigen

biografie, met als resultaat twaalf

buitengewoon indringende verhalen.


Faust | Uitgeverij Cichorei | gebonden, 212 p | €55,-