Cadeaux

Cadeau

 

Een verrassing  

raak en mooi,

voor een ander of jezelf 


een stille streling

voor de ziel.

CADEAU ARTIKELEN

 

Bij Boekerij de Phoenix kun je naast boeken ook terecht voor bijzondere (kunst) kaarten, en handgemaakte oloides, sieraden, kleine en grote (ambachtelijke) geschenken, euritmietjes en poppen uit binnen- en buitenland (Nederland, Duitsland, Zwitserland en Zuid-Amerika).

Heb je zelfgemaakte cadeau artikelen die passen bij ons assortiment, maak dan een afspraak om te kijken of de Boekerij ze kan verkopen in de winkel. Ook verkopen we gebruikte mooie cadeau artikelen, die er nog goed uitzien. Heb je zulke artikelen? Je kunt deze aanleveren in de winkel of we maken een afspraak om ze op te halen bij je thuis. 

Euritmietjes


Gemaakt door schoenmakers van de zeer arme wijk San Juan de Miraflores in Lima, Peru. De opbrengst is voor een kleuterschool, waar de schoenmakers verbinding mee hebben: La Casita de Juegos.


Poppen en dieren


We verkopen diverse poppen en dieren (vanaf 8 cm) via het Internationaal Hulpfonds. Zij zijn gemaakt in een ontwikkelingsproject in Lima / Peru van 100% bio katoen en wol / alpacawol.


In hun programma verwerken zij de vrijeschoolpedagogie. Het project heet Aynimundo. (Een quechawoord dat  betekent: ‘ik help jou, opdat jij daarna anderen kunt helpen’.) 

Copyright @ All Rights Reserved